Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Mihai Z. Ion PFA, având codul unic de înregistrare 35884082, număr de ordine în registrul comerțului F52/214/2016, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs.

Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs, astfel:

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: numele și prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, numărul de telefon, datele cardului bancar, adresa de e-mail pe care veți primi factura la plata prin transfer bancar etc.

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site și/sau pentru:

  • validarea, expedierea și facturarea comenzilor
  • rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau un contract la produsele achiziționate de dvs.
  • contactarea dvs., la cererea dvs. voluntară
  • contactarea dvs., în chestiuni de Relații cu Clienții
  • scopuri statistice

Orice informație furnizată de dvs. va fi considerată și va reprezenta consimțământul dvs. expres ca datele dvs. personale să fie folosite de Mihai Z. Ion PFA în conformitate cu scopurile menționate.

Dacă nu sunteți de acord cu politica de confidențialitate sau cu eventualele modificări, vă rugăm să încetați folosirea site-ului www.tusibebe.ro.

Vă rugăm sa nu folosiți site-ul daca nu aveți 18 ani împliniți.

Dezvaluim informatii colectate doar:

  • persoanelor autorizate legal care au nevoie să le cunoască
  • terților/partenerilor care ne furnizează servicii (precum: furnizori de platforme e-commerce, curieri/poștă care livrează produsele, serverele de găzduire website, cei care asigură serviciul suport clienți, cei care prestează servicii de monitorizare și optimizare a website-ului)

Nu avem acces, nu colectăm și nu stocăm datele dumneavoastră privind plățile pe care le faceți cu cardul de credit sau debit.

Datele cu caracter personal nu vor fi vândute sau transmise către terțe persoane, exceptând categoriile menționate mai sus.

Conform legii nr. 677/2001 și legii nr. 506/2004, aveți dreptul să:

  • ne solicitați să vă comunicăm dacă și ce date personale deținem și folosim despre dvs.
  • ne solicitați să actualizăm, să corectăm, să blocăm sau să vă ștergem datele personale dacă sunt completate incorect, inexacte sau prelucrate incorect
  • ne solicitați să anonimizăm acele date pe care nu le prelucrăm în mod legal
  • vă opuneți, în orice moment, la prelucrarea datelor dumneavoastră personale, din motive întemeiate și legitime, exceptând situațiile în care legea dispune contrariul
  • vă opuneți, în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele să fie folosite pentru marketing direct
  • vă adresați justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legile în vigoare

Ne puteți contacta oricând în legătură cu protecția datelor dvs. personale, prin e-mail, la contact@tusibebe.ro.