Radira Kiddo (2 – 7 ani)

(2 recenzii de la clienți)

340,00lei

Radira Kiddo este un marsupiu ergonomic, cu un croi foarte generos care lasă libertate de mișcare copiilor mai mari, gândit să asigure susținerea necesară de la 2 ani, 90 cm, până în jurul vârstei de 7 ani, 128 cm și 30 kg.

Este prezent in două variante:

  • Kiddo 1 – de la 2 ani, 90-92 cm până la 5 ani, 110 cm
  • Kiddo 2 – de la 3 ani, 95-98 cm până la 7 ani, 128 cm

Materialul de bază este bumbac 100%, robust, cu densitatea de 250 gr/mp, cu țesatura pe diagonală, certificat OEKO TEX 100 (standard pentru tipurile de materiale testate pentru substanțe nocive). Variantele de culori sunt: gri, albastru, bleumarin, grena, roșu, verde, negru.

Taxa de curierat variaza intre 20 si 26 de lei.

Descriere

Sistemul are catarame cu dublu reglaj pe bretele și la centură, catarame de ajustare rapidă (pentru alăptare), reglaj culisabil de prindere a celor două bretele (la purtarea bretelelor în paralel). Copilul poate fi purtat atât în față cât și în spate.

La Radira Kiddo 1 puntea are lățimea de 48 cm, lungimea panoului fiind de 43 cm, iar la Radira Kiddo 2 puntea are lățimea de 52 cm, lungimea panoului fiind de 46 cm.

Centura este lată și comodă, din burete moale care se potrivește atât siluetelor subțiri cât și formelor mai pline; nu deranjează și nu pune presiune nici în cazul mamelor care au născut prin cezariană. Atât forma cât și conținutul ei permite purtarea înaltă în spate, foarte apreciată la toate modelele de Radira. Reglajul minim al centurii este de 62 cm, iar cel maxim este de 135 cm (aceste dimensiuni pot fi ajustate la cererea clientului).

Terminațiile chingilor de la bretele si centură sunt prevazute cu benzi elastice, pentru a rula surplusul de chingă.

Gluga nu este detașabilă și are imprimeu doar pe partea interioară, vizibil atunci când nu este folosită, verso fiind din acelasi bumbac ca restul sistemului.

Bretelele au umplutură din burete dens și pot fi poziționate atat în paralel cât și în „X”.

Sistemul vine și cu un suport lombar, inclus în prețul de bază.

Accesorii neincluse în preț:

  • sac pentru depozitare din bumbac uni, la culoarea sistemului, încăpător, poate fi purtat pe umeri – 30 lei

Radira Kiddo este concepută și produsă în România.

Radira Kiddo nu este proiectată pentru purtarea copilului cu fața orientată spre exterior.

Sistemele Radira sunt realizate manual, folosind materiale și accesorii testate și certificate, fiind fabricate cu cea mai mare exigență și atenție la detalii.

2 recenzii pentru Radira Kiddo (2 – 7 ani)

  1. Diana C

    Foarte util, chiar ergonomic așa cum scrie , ușor de folosit mai ales pentru în față. Pentru spate este mai dificil puțin deoarece fetița este încă mică dar mă ajută video-ul primit în mesaj de doamna cu care am ținut legătura și care, mi-a răspuns la toate întrebările alea 1000 care le are fiecare mamă când achiziționează ceva pentru bebe. Vă mulțumesc din suflet că participați la plimbări mai fru oase, comode și fără prea mult plâns. Recomand cu drag Kiddo 1 care poate fi folosit până la 5 ani +

  2. Dorobantu Cosmina

    Am comandat de curand pentru baietelul meu de 7 ani,totul la supelativ de la livrare la calitatea materialului folosit.Ma bucur ca am gasit in sfarsit ceea ce cautam !

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.